Ayşe Ögüz

1955 yılında Adana’na doğdu.İlk,orta ve liseyi İstanbul’da bitirdi.Marmara Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulunu 1980 yılında bitirdikten sonra
Basın İlan Kurumun’da çalışmaya başladı.1982 yılından itibaren ilan servisi şefliği ve müdür yardımcılığı görevlerini yaptığı Kurumdan 1997 yılında ayrıldıktan sonra Türk Kültürüne Hizmet Vakfı ve İktisadi İşletmesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Derneği ve Yıldız Sarayı Vakfı halkla ilişkiler ve muhasebe danışmanlığı yaptı.

Tezhip ve el sanatları çalışmaları yapan Ayşe Ögüz, 1999-2013 yılları arasında sırasıyla; Avrupa Kolleji el sanatları danışmanlığı ve yönetimi, Esenkent Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı sanat danışmanlığı, 2005’den itibaren 6 yıl ATA- Houston Amerikan Türk Festivali, Dallas Türk Festivali ve Kırım Türk festivalinde el sanatları workshop ve sergilerine katılmıştır.

2005-2013 yıları arasında ise çeşitli AB Projelerinde finans müdürlüğü ve proje yönetimi görevlerini yapan Ayşe Ögüz, evli ve iki çocuk annesidir. Halen Türk Kültürüne Hizmet Vakfı ve İktisadi İşletmesi muhasebe müdürlüğü yapmaktadır. Yıldız Sarayı Vakfı’nın Mütevelli Heyet Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır.

Yorum yaz

Yorum yazmak içinlogovani olmalısınız