Dr. Hakkı Yıldırmaz

DR. HAKKI YILDIRMAZ

TED Ankara Koleji ve ODTÜ Endüstri Mühendisliğinden mezuniyetinin ardından Yeditepe Üniversitesinden MBA ve yine aynı üniversitede Yönetim ve Organizasyon Anabilim dalında İşletme Doktora derecesini almış, doktora eğitimi sürecinde Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümünde misafir öğretim görevlisi olarak dersler vermiş, hakemli dergilerde makaleler yayımlamıştır.

İş hayatına 1993 yılında İş Bankası’nda yönetici adayı olarak başlamış, sonrasında İktisat Bankası ve Alternatif Bank’ta çeşitli projelerde görev almıştır. 1997 yılında katıldığı Denizbank’ta Ürün Geliştirme Yöneticiliği yapmış, Dijital Bankacılık ve Çağrı Merkezlerini kurmuş ve yönetmiştir.  2007-2018 yılları arasında T-Bank’ta İnsan Kaynakları, Eğitim, Organizasyon ve Kurumsal İletişimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. Halen LC Waikiki Mağazacılık A.Ş.’de CEO Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Yıldız Sarayı Vakfına ek olarak farklı STK’lara gönüllü olarak destek veren Hakkı Yıldırmaz, hobi olarak ilgilendiği fotoğrafçılık alanında karma sergilere katılmakta ve eğitimler vermekte, diğer hobileri olan bilim kurgu ve çello ile zaman yaratabildiği ölçüde ilgilenmektedir.