Yıldız Sarayı Vakfı Yönetimi’nden, Vakıflar Genel Müdürlüğü Ziyareti

Yıldız Sarayı Vakfı Yönetimi’nden Vakıflar Genel Müdürlüğü Ziyareti

ak

Yıldız Sarayı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr. Zeynep Karahan Uslu, 24 Ocak 2014, Cuma günü Vakıflar Genel Müdürlüğü ziyaretinde bulundu.

Doç.Dr. Karahan Uslu’ya, Yıldız Sarayı Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşe Öğüz ve Yıldız Sarayı Vakfı Genel Sekreteri Banu Aydek eşlik etti.

Doç.Dr. Zeynep Karahan Uslu’nun girişimleri ile Yıldız Sarayı Vakfı’ nın 30. Kuruluş yıldönümü anısına PTT Genel Müdürlüğünce basımı gerçekleştirilen ve 27 Şubat 2013 tarihi itibariyle koleksiyonerlerin ve ilgililerinin beğenisine sunulan Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid Han Hazretleri’nin padişahlığı süresince Osmanlı devletinin ana sarayı olarak kullanılmış olan Yıldız Sarayı ve Sultan II.Abdülhamid Han’a ait görsellerin bulunduğu ikili bloklu anma pulu ve özel gün damgalı özel gün zarfının yer aldığı hediyenin, Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem’e takdimi ardından bulunulan ziyaret sona erdirildi.