“Mehmet Barlas ile 45 Dakika” Programının Çekimleri Yıldız Sarayı’nda Gerçekleştirildi

NTV’nin yayınladığı “45 Dakika” adlı programın Yayın Yönetmeni Sn. Mehmet Barlas ile iletişime geçilmiş, Sn. Filiz Akın, Sn. Orhan Pamuk, Sn. Selim ileri, Prof. Dr. Sn. Nurhan Atasoy ve Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Sn. Egemen  Bağış’ın program  çekimleri,  Nisan  –  Mayıs  aylarında birer  hafta arayla ve haziran ayında bir program olmak üzere yayınlanmış, çekimierin ilk beş  dakikasında  Yıldız  Sarayı’nın  tanıtımı  yapılarak projeye  katkı sağlanmıştır.

mehme

•    Sn. Selim ileri- 15 Mart 2012 http:/ /video.ntvmsnbc.comf#mehmet-barlasla-45-dakika-15-mart-2012.html

•    Sn. Egemen Bağış- 22 Mart 2012 http://video.ntvmsnbc.com/#mehmet-barlasla-45-dakika-22-mart-2012.html

•    Sn. Filiz Akın 29 Mart 2012 http://video.ntvmsnbc.com/#mehmet-barlasla-45-dakika-29-mart-2012.html