Patronlar, Yıldız Sarayı Çadır Köşkü’ndeki İftarda Bir Araya Geldi.

PatronlarPatronlar Kulübü üyeleri, her türlü dayanışma ve yüce duygunun ortaya çıktığı, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı Ramazan’a denk gelen Temmuz ayı toplantısını, Yıldız Sarayı içinde yer alan Çadır Köşkü’nde gerçekleştirdi.
Çelik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Çelik’in ev sahipliğinde düzenlenen iftara, iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Vakfa katkılarından ötürü Patronlar Kulübü üyelerine teşekkür etti.

İletişim, etkinlik, sosyal medya ve reklam disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto Grubu’nca, hizmet verilen markalara değer yaratmak, kurumlar arasında işbirliği oluşturmak amacıyla kurulan Patronlar Kulübü’nün üyeleri,   Ramazan’a denk gelen Temmuz ayı toplantısında iftar yemeğinde bir araya geldi.
Çelik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Çelik’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği, Yıldız Sarayı içinde yer alan Çadır Köşkü’nde yapıldı.

Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu’dan İş Adamlarına Teşekkür

Toplantıya katılan ve bir konuşma yapan  Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Türk Osmanlı Saray mimarisinin hayata geçen son örneği olan Yıldız Sarayı’nın, eşsiz konumu, hayranlık uyandıran mimarisi ve bir döneme eşlik eden hatıraları ile yakın tarihimizin en gözde eserlerinden biri olduğunu hatırlattı.
Vakıf olarak tarihin bizlere bıraktığı en güzel emanetlerden biri olan, sadece şehre değil tüm Türkiye’ye büyük bir artı değer katan Yıldız Sarayı ve bünyesindeki yapıları korumak için yola çıktıklarını belirten Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Yıldız Sarayı Çadır Köşkü’nün de yenilenen yapısı ile çok güzel bir ortama dönüştüğünü söyledi.
Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, bu güzel yapıların yenilenmesinde verilen katkıların önemine dikkat çekerek, toplantıya katılan iş adamlarına Vakıfa desteklerinden ötürü teşekkür etti.

İş Dünyasının Önemli İsimleri Katıldı

Sıcak ve samimi bir ortamda keyifli sohbetlerin yapıldığı toplantıya, Manifesto Ajans Başkanı Ozan Özkan, Manifesto CEO’su ve Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Üyesi Selin Bozkurt, Çelik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Çelik , Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, Liv Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Seda Aydın,  Dati Holding Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, , Günaydın Et Kurucu Ortağı Cüneyt Asan, Toya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu, Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, Orgin Agro Yönetim Kurulu Başkanı İlker Önel, Dice Kayek markasının yaratıcılarından Ayşe Ege, Postacıoğlu Hukuk Bürosu Kurucu Ortağı Etem Postacıoğlu ile ulusal gazete ve dergilerin yönetici, yazar ve mensupları katıldı.