Selin Bozkurt

6 Şubat 1975 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Cambridge’de pazarlama eğitimi aldı. 19 yaşında ilk şirketini kurduktan sonra sırasıyla turizm, yönetim danışmanlığı ve beyin avcılığı, Türkiye’ye ilk yoğurttan dondurmayı getirme ve iletişim danışmanlığı gibi farklı sektörlerde çalıştı. 2001 yılında İsmet Doğan’dan resim ve sanat tarihi dersi aldı. Hâlihazırda profesyonel sanat tarihi uzmanından Modern ve Çağdaş Sanat Tarihi derslerine devam etmektedir. Sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Türkiye’nin önde gelen markalarını sanatla buluşturan Magnum Opus Sanat Platformu sosyal sorumluluk projesini oluşturdu. Bunun yanında Mika-Der Minik Kalplerle Elele Derneği, Yıldız Sarayı Vakfı ve HAKUT’ta aktif olarak çalışmaktadır. Şu anda Manifesto İletişim Grubu’nun kurucu ortağı ve CEO olarak çalışmalarına devam etmektedir.