Yıldız Sarayı Vakfı 35.Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

al2

Yıldız Sarayı Vakfı, 2016 yılı Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı’nı 31 Mart 2017 tarihinde Karamancı Holding Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

2016 yılına ait Vakfın faaliyetlerinin yer aldığı raporun değerlendirildiği toplantıda 2016 yılının bütçesinin incelenmesi de gerçekleştirildi.

2017 yılı faaliyetlerinin genel çerçevesinin belirlendiği toplantıda Yıldız Sarayı Vakfı’nın 2017 yılına ait ve tahmini bütçesi de değerlendirildi.

Toplantı Gündemi dahilinde,  boşalan Mütevelli Heyet Üyeliklerine, toplantıya katılan Vakıf üyelerinin   kapalı zarf oylamasıyla; Zahide Ayyıldız Onaran, Vedat Pehlivan , Bülent Arı ,Fahri Kasırga , Özcan Ata Ahmet Misbah Demircan  ve Handan Aral seçildi.

Editörlüğünü Yıldız Sarayı Vakfı Genel Başkanı Doç.Dr Zeynep Karahan Uslu’nun üstlendiği Yıldız Sarayı Müzesi Sanat Kataloğu’nun yayınlanmasına katkılarından dolayı Aksoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Aksoy  ve Pera Event Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya plaketleri takdim edildi.