Yıldız Sarayı Vakfı Kültür Sanat Etkinliklerine Evsahipliği Yapmaya Devam Ediyor

Melek Midilli, Zeynep Karahan Uslu, Selin Bozkurt (1) (1)

Tarihin perdesini entelektüel birikim ile aralayan Yıldız Sarayı Vakfı çok özel bir sergi ve dinletiye ev sahipliği yaptı.

Tezhip ve minyatür sanatçısı Melek Midilli’nin karma resim sergisi klasik müzik dinletisi eşliğinde Yıldız Sarayı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yıldız Sarayı Vakfı ev sahipliğinde 1 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen çeşitli sanat dallarından seçkin örneklerinin yer aldığı sergi Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Üyelerinden ve kültür – sanat çevrelerinden çok sayıda sanatseveri de buluşturdu.

Sanatseverlerin izlenimlerini eserlerin sahibi Sanatçı Melek Midilli ile paylaştığı sergide geleneksel Türk- İslam sanatları genelinde ve tezhip – minyatür sanatları özelinde de sohbet edildi. Yıldız Sarayı Vakfı’na ve Vakfın kültür- sanat etkinliklerine ilişkin fikir teatilerinin yapıldığı,  gelecek günlerde gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklere ilişkin önerilerin paylaşıldığı sergi keyifli bir atmosfer içinde gerçekleştirildi.

Yıldız Sarayı Vakfı, geçmişten aldığı eşsiz tarihi dokusunu bugün kültür sanat etkinlikleri üzerinden sanatseverlere sunmaya devam ediyor. Yıldız Sarayı Vakfı desteği ile gerçekleştirilen etkinlikler ile Türkiye kültürünün benzersiz ürünlerini sergilemekteki sorumluluğunu farklı etkinlikler üzerinden yerine getirmeye devam ediyor.