Yıldız Sarayı Vakfı Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı Gerçekleştirildi

26 Mart 2014 YSV 2013 Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı

Yıldız Sarayı Vakfı, 2013 yılı Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı’nı 26 Şubat 2014 tarihinde Karamancı Holding Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Doç.Dr.Zeynep Karahan Uslu toplantıda yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının faaliyet alanları özelindeki çalışmalarının yanı sıra Türkiye’deki sivil toplum kültürünün yerleşik hale getirilmesi hususunda da önemli bir sorumluluk taşındığını ifade etti.

2013 yılına ait Vakfın faaliyetlerinin yer aldığı raporun değerlendirildiği toplantıda 2013 yılını bütçesinin incelenmesi de gerçekleştirildi.

2014 yılı faaliyetlerinin genel çerçevesinin belirlendiği toplantıda Yıldız Sarayı Vakfı’nın 2014 yılına ait ve tahmini bütçesi de değerlendirildi.

Toplantı Gündemi dâhilinde,  boşalan Mütevelli Heyet Üyeliklerine, toplantıya katılan Vakıf üyelerinin  % 90 kapalı zarf oyuyla;  Hüsnü Akhan,  Savaş  Barkçin, İbrahim Özekinci, Selin Bozkurt ve Erdem Canan seçildi.  Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Savaş Barkçin, Selin Bozkurt ve Erdem Canan seçildi.