Yıldız Sarayı Vakfı Yönetim Kurulu Sayın Cumhurbaşkanı’nı Ziyaret Etti

rsz_cbr_0065

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yıldız Sarayı Vakfı Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Sayın Cumhurbaşkanı’nın Yıldız Sarayı Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kabulü 10 Ocak 2015 tarihinde İstanbul’da Beylerbeyi Sarayı’nda gerçekleşti.

Beylerbeyi Sarayı’ndaki kabulde;  Yıldız Sarayı Mütevelli Heyet Başkanı Doç.Dr. Zeynep Karahan Uslu, Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ayşe Öğüz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali İlker Tepeköy, Ali Serim, Mergül Kotil, Hakkı Yıldırmaz, Selin Bozkurt ve Dr.Savaş Şafak Barkçin hazır bulundular.

rsz_cbr_0065

Bir saat süren kabulde; Yıldız Sarayı Vakfı’nın tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkma sorumluluğu ile gerçekleştirdiği faaliyetlere kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetlere ilişkin bilgi verildi.

Yıldız Sarayı Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafları çektirmelerinin ardından görüşme son buldu.