Yıldız Sarayı Vakfı “Zamanın Ötesinde” Karma Resim Sergisi İle İstanbul Gençlik Festivali’nde Yerini Alıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 4-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında ikincisi düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde, Yıldız Sarayı Vakfı “Zamanın Ötesinde” karma resim sergisi ile yerini alıyor.

Yıldız Sarayı Vakfı sanatın bitimsiz güzellik ve potansiyelini gençlerle buluşturup, resmin insanoğlunun duygu ve düşüncelerini kayıt altına alma, zaman ve mekân ötesine ulaştırma misyonunu, özgür ruhların özgün eserlerine yer açarak sergileyecek.

Yildiz_sarayi_vakfi_zamanin_otesinde_sergisi_gorsel1

Spor, sanat, kültür, teknoloji ve daha birçok alanda onlarca etkinliğin gerçekleştirileceği  İstanbul Gençlik Festivali’nde “Zamanın Ötesinde” karma resim sergisi ile yerini alacak olan Yıldız Sarayı Vakfı, Türkiye’nin önde gelen çağdaş sanatçılarının en iyi örneklerini Avrasya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşturuyor.

Yıldız Sarayı Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, “ Yıldız Sarayı Vakfı sanatın bitimsiz güzellik ve potansiyelini gençlerle buluşturup, resmin insanoğlunun duygu ve düşüncelerini kayıt altına alma, zaman ve mekân ötesine ulaştırma misyonunu, özgür ruhların özgün eserlerine yer açarak sergiliyor. Bu zamansız eserlerin güzelliğini sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, sergimizin kalplerimizde ve akıllarımızda yeni açılımlara vesile olmasını diliyoruz.” Dedi.

Yildiz_sarayi_vakfi_zamanin_otesinde_sergisi_gorsel

Yıldız Sarayı Vakfı öncülüğünde organize edilen “Zamanın Ötesinde” karma resim sergisinde Barış Cihanoğlu, Cahide Erel, Esra Meral Demircan, Erdal Uzunoğlu, Fikret Özcan, Gülcan Karadağ, Nurdan Likos, Rüzgar Polat ve Setenay Özbek’in eserleri sanatseverlerin beğenisine sunulacak.