Etkinlik Detay

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali’nde Yıldız Sarayı Vakfı “Zamanın Ötesinde” Resim Sergisini Ziyaret Etti
  • Tarih : 5.05.2017

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen İstanbul Gençlik Festivalinin açılış töreninin ardından Yıldız Sarayı Vakfı’nın “Zamanın Ötesinde” Resim Sergisi’ni ziyaret etti ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 4-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında ikincisi düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde, Yıldız Sarayı Vakfı “Zamanın Ötesinde” karma resim sergisi ile yerini aldı. Yıldız Sarayı Vakfı, Türkiye’nin önde gelen çağdaş sanatçılarının en iyi örneklerini Avrasya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşturdu.

Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte Yıldız Sarayı Vakfı “Zamanın Ötesinde” Resim Sergisini ziyaret etti ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Yıldız Sarayı Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, “ Yıldız Sarayı Vakfı sanatın bitimsiz güzellik ve potansiyelini gençlerle buluşturup, resmin insanoğlunun duygu ve düşüncelerini kayıt altına alma, zaman ve mekân ötesine ulaştırma misyonunu, özgür ruhların özgün eserlerine yer açarak sergiliyor. Bu zamansız eserlerin güzelliğini sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, sergimizin kalplerimizde ve akıllarımızda yeni açılımlara vesile olmasını diliyoruz.” Dedi.

Yıldız Sarayı Vakfı öncülüğünde organize edilen “Zamanın Ötesinde” karma resim sergisinde Barış Cihanoğlu, Cahide Erel, Esra Meral Demircan, Erdal Uzunoğlu, Fikret Özcan, Gülcan Karadağ, Nurdan Likos, Rüzgar Polat ve Setenay Özbek’in eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.